Kapsalon Wilnis

Kapsalon in Wilnis en omstreken voor dames én heren

In onze kapsalon in de omgeving van Wilnis nemen wij uitgebreid te tijd voor u. Omdat wij van tevoren weten wanneer u komt en welke behandeling u wenst, kunnen wij hier rekening mee houden en dat merkt u aan onze service. Wij zijn pas tevreden over het eindresultaat wanneer u dat ook bent. Daarnaast kunt u bij onze kapsalon in Wilnis en omstreken rekenen op:

  • Vakkundig advies waarbij we kijken naar uw huidige haarconditie
  • Het gebruik van natuurlijke producten voor mooi, glanzend haar
  • Alle tijd en aandacht die uw haar nodig heeft
  • Een uitstekend eindresultaat

Kapper Aalsmeer

Ervaar zelf de voordelen

Zoals eerder vermeld maken wij dus uitsluitend gebruik van natuurlijke producten. Om uw haarconditie zodanig te verbeteren dat het weer mooi glanst, gebruiken wij producten van L’Anza en Label M. Dit zijn beide merken die zeer innovatieve producten aanbieden voor professionele kappers. Dankzij de nieuwste technieken worden deze haarproducten, waaronder haarverf, steeds minder schadelijk voor uw haar. Gebruikt u deze producten regelmatig, dan zult u op den duur merken dat uw haar een stuk gezonder wordt! Daarnaast vinden wij het ook belangrijk dat u thuis uw haar in model kunt brengen, zonder dat u hier uren mee bezig bent. Daarom adviseren wij u graag in onze kapsalon in Wilnis en omstreken. Zo kunt u thuis optimaal genieten van uw (nieuwe) kapsel!

Bent u enthousiast geworden en woont u in de omgeving van Maarssen, Uithoorn of Zevenhoven? Dan is onze kapsalon te Wilnis zeer goed bereikbaar voor u. Maak eenvoudig online een afspraak bij Jack’s Sisters en laat ons weten welke haar behandeling u wenst. Tevens kunt u een voorkeur aangeven voor uw favoriete kapper.

   Afspraak maken     Contact