Kapsalon Mijdrecht

Kapsalon in Mijdrecht voor professionele haarbehandelingen

Bent u op zoek naar een professionele kapsalon in Mijdrecht of omstreken? Dan staan wij van Jack’s Sisters voor u klaar! Gevestigd in Mijdrecht zijn wij ook uitstekend bereikbaar voor klanten uit omliggende plaatsen, denk bijvoorbeeld aan Uithoorn, Amstelhoek en Zevenhoven.

Kapsalon MijdrechtMooi, glanzend haar met natuurlijke producten

Zowel dames als heren kunnen bij ons terecht voor diverse behandelingen, of het nu gaat om het bijknippen van de puntjes of een uitgebreide verfbeurt. Onze ervaren kappers streven er iedere dag naar om het beste uit uw haar te halen. Dit betekent mooi, glanzend haar dat op een natuurlijke manier wordt gerealiseerd. Daarom maken wij uitsluitend gebruik van L’anza producten. Dit Amerikaanse merk streeft ernaar om het haar uitsluitend met natuurlijke producten te behandelen, en hier staan wij volledig achter. Dit merk innoveert continu en biedt ook verf aan waarbij de kleurmoleculen zeer klein zijn gemaakt. Hierdoor hoeft het haar niet ver geopend te worden bij het verven en beschadigt het dus veel minder. Daarnaast werken wij met Label M, een merk uit Londen waar u uw haar perfect mee in model kunt krijgen. U kunt bij onze kapsalon in Mijdrecht tevens rekenen op persoonlijk advies, zodat u thuis ook gemakkelijk uw haar in model kunt krijgen. Daarnaast staan wij ook bekend om ons föhnen. Als één van de weinige kapsalons föhnen wij nog zeer stevig, waar klanten wekelijks voor terug komen.

Kortom, in onze kapsalon te Mijdrecht nemen we uitgebreid te tijd om uw wensen te bespreken. Tevens kunt u rekenen op vakkundig advies, zodat u ook thuis optimaal kunt genieten van uw (nieuwe) kapsel. Bent u nieuwsgierig geworden naar onze kapsalon? Maak dan nu een afspraak! En heeft u vragen, dan staan wij u natuurlijk graag te woord.

   Afspraak maken     Contact