Kapper Zevenhoven

Kapper in de omgeving Zevenhoven

Wanneer u op zoek bent naar een goede kapper in Zevenhoven of omstreken, dan bent u hier op de juiste pagina terecht gekomen. Wij van Jack’s Sisters staan voor u klaar in onze mooie kapsalon te Mijdrecht! Hieronder leest u meer over onze werkwijze en behandelingen.

Bij Jack’s Sisters streven we ernaar om het beste uit uw haar te halen op een natuurlijke en professionele manier. Ook een persoonlijke service staat bij ons hoog in het vaandel. U kunt bij de kapper in Zevenhoven rekenen op:

  • Mooi, glanzend haar na afloop van de behandeling
  • Tips om uw (nieuwe) kapsel ook thuis in model te kunnen brengen
  • Advies op maat
  • Gebruik van natuurlijke producten (L’anza en M Label)
  • Alle tijd en aandacht die uw haar nodig heeft
  • Haarverlenging en/of haaropvulling voor meer volume

Kapper ZevenhovenWij gebruiken uitsluitend natuurlijke producten

Om zeker te weten dat wij voldoende aandacht voor iedere klant hebben, kunt u bij ons eenvoudig online een afspraak maken. U kunt hier zelfs uw voorkeur aangeven voor één van onze kappers. Daarnaast kunt u ook alvast aangeven voor welke behandeling u langs wenst te komen. Welke haarbehandeling u ook wenst, wij maken uitsluitend gebruik van natuurlijke producten. Hier zult u op de lange termijn ook van profiteren, want het haar wordt zowel van binnen als van buiten gezonder!

Heeft u nog vragen over een behandeling, dan beantwoorden wij deze natuurlijk graag. U kunt contact met ons opnemen door te bellen of laat uw gegevens achter via de contactpagina. Dus bent u op zoek naar een kapper in Zevenhoven of omstreken, dan hoeft u niet verder te zoeken. Wij zijn gevestigd in Mijdrecht, maar zijn tevens goed bereikbaar voor klanten uit omliggende plaatsen, zoals Amstelhoek en Vinkeveen.

   Afspraak maken     Contact