Kapper Wilnis

Kapper omgeving Wilnis: Welkom bij Jack’s Sisters

Bent u op zoek naar een kapper in Wilnis en omstreken? Dan hoeft u niet verder te zoeken! Wij van Jack’s Sisters heten u van harte welkom bij onze kapsalon in Mijdrecht, die tevens uitstekend bereikbaar is voor klanten uit omliggende plaatsen. Het is dan ook niet voor niets dat wij een grote klantenkring hebben in de regio; ons aanbod in haar behandelingen is zeer divers. U kunt hierbij denken aan knippen, verven en föhnen, maar ook watergolven en uitgebreide haarbehandelingen. Tevens zijn kinderen bij ons ook van harte welkom!

10610872_791284097602404_265318080932451497_n

Wij adviseren u graag

Bij de kapper in Wilnis zijn we daarnaast gespecialiseerd in oplossingen voor dun haar. Zo kunnen wij uw haar dikker laten lijken door middel van T-parting. Dit is een haarstukje dat 6 tot 8 weken blijft zitten en uw haar weer een volle look geeft. Uiteraard wordt dit door ons op een vakkundige manier geplaatst waardoor u er lang plezier van zult hebben. Tevens maken wij in onze kapsalon uitsluitend gebruik van natuurlijke producten om uw haar zo mooi en glanzend mogelijk te krijgen, met uiteraard ook op de lange termijn een gezondere haarconditie. De kapper in de omgeving van Wilnis adviseert u ook graag, zodat u ook thuis uw haar in model kunt brengen. Wij bieden diverse topproducten aan met alleen natuurlijke ingrediënten. Deze kunt u aanschaffen om thuis ook optimaal van uw haar te kunnen genieten.

Wilt u graag langskomen voor een behandeling? U kunt eenvoudig online een afspraak maken door uw gewenste behandeling en datum door te geven. Tevens kunt u uw voorkeur aangeven voor een bepaalde kapper! Ook wanneer u vragen heeft, beantwoorden wij deze graag, dus neem gerust contact op.

   Afspraak maken     Contact