Kapper Vinkeveen

Kapper omgeving Vinkeveen: Jack’s Sisters

Welkom bij Jack’s Sisters, een professionele kapper in de omgeving van Vinkeveen. Zowel dames als heren kunnen uitstekend bij ons terecht voor diverse behandelingen. Of u nu een compleet nieuw kapsel wilt, of alleen even de puntjes wilt bijwerken, wij staan voor u klaar! Hieronder leest u meer over onze diensten en wat u van ons kunt verwachten.

Kapper VinkeveenOnze kappers adviseren u graag

Weet u nog niet zeker wat u met uw kapsel wilt? Dan kunt u rekenen op persoonlijk advies van onze ervaren kappers in Vinkeveen. Wij houden rekening met de conditie van uw haar en uw haartype en adviseren u op basis hiervan. Uiteraard mag u ook zelf voorbeelden aandragen. Wij luisteren altijd aandachtig naar uw wensen en gaan pas knippen wanneer u zeker weet wat u wilt. Uiteraard zijn we pas tevreden wanneer u dat ook bent. Wij maken in onze salon gebruik van natuurlijke haarproducten van het merk L’anza, waardoor het eindresultaat u zeker zal bevallen. Ook kunnen wij u tips geven om uw haar thuis in model te krijgen, zonder dat u uren voor de spiegel staat. Wij vinden het immers belangrijk dat u ook thuis van uw nieuwe kapsel kunt genieten.

Wij raden aan om een afspraak te maken, zodat wij uitgebreid de tijd voor u kunnen nemen. Dit kunt u eenvoudig online doen door uw gewenste behandeling en datum in te vullen in onze kalender. Natuurlijk kunt u ook binnen lopen. Wij zijn geopend op maandag van 10.30 tot 17.00u, op dinsdag en woensdag van 8.30 tot 17.00u, op donderdag en vrijdag van 8.30 tot 18.00u, op vrijdag van 8.30 tot 18.00u en op zaterdag van 8.00 tot 14.00u.

   Afspraak maken     Contact