Kapper Uithoorn

Kapper in Uithoorn en omstreken: Jack’s Sisters

Van harte welkom bij Jack’s Sisters, een kapper in de omgeving van Uithoorn. Wij zijn gevestigd in Mijdrecht, maar ook zeer goed bereikbaar voor omliggende plaatsen. Hieronder leest u meer over onze haarbehandelingen en onze werkwijze.

Kapper UithoornWij werken met natuurlijke producten

Bij Jack’s Sisters is het gebruik van natuurlijke haarproducten prioriteit. Daarom werken wij met L’anza en met Label M. Ook onze verf is van het merk L’anza. Dit merk streeft ernaar om zo natuurlijk mogelijk te werken en dat merken we in alle producten. Een groot voordeel is dat de kleurmoleculen zeer klein zijn gemaakt waardoor het haar minder geopend hoeft te worden om de kleur te pakken. Dit is een stuk beter voor uw haar waardoor het minder beschadigd raakt.

In onze salon kunt u onder andere terecht voor kleuringen, permanenten en opsteken. En heeft u binnenkort een feestje of andere bijzondere gelegenheid? Dan verzorgen wij graag uw make-up. Daarnaast staan wij ook bekend om ons föhnen. Als één van de weinige kapsalons föhnen wij nog zeer stevig, waar klanten wekelijks voor terug komen. 

Maak online een afspraak

Ervaar nu zelf de voordelen van natuurlijke haarproducten en laat u tevens verrassen door het vakkundige advies van onze kappers. Maak eenvoudig online een afspraak en laat ons weten voor welke behandeling u kiest. Heeft u nog vragen over de kapper in de omgeving Uithoorn? Geen probleem, wij staan u graag te woord dus laat uw gegevens achter op de contactpagina of bel ons!

   Afspraak maken     Contact